Euromac, Sassuolo - Italië

 wie  
 wat Ponsnibbelmachines, horizontale hydraulische buigmachines, hydraulische uithoekscharen
 waarom

Flexibele ponsnibbelmachines, eenvoudig te programmeren aan de machine of vanuit de werkvoorbereiding, voor seriewerk en/of enkelstuks. Kwaliteit door hoogwaardige efficiënte productie, gepatenteerd Meehanite C-frame, voor zowel enkelstuks als grote series inzetbaar. Extreem laag energieverbruik 8,5 kW. Flexibel, gebruiksvriendelijk, breed inzetbereik, kostenbesparend, auto-index, betrouwbaar in een 24/7 productie omgeving.

Digibend buigmachines: Eenvoudig te bedienen, flexibel, nauwkeurig, groot inzetbereik. Korte insteltijden door opslag van programma’s en bajonet snelwisselsysteem voor gereedschappen.

Uithoekscharen: unieke gepatenteerde constructie. Automatische snijspleetinstelling, vaste of verstelbare hoekinstelling. Snel en eenvoudig in te stellen, braamvrij knippen van 1 t/m 6 mm, breed inzetbereik

 hoe lang TUWI-partner sinds 1987
Eugenio Lenzotti, Directeur Euromac

Eugenio Lenzotti, Directeur Euromac

Eugenio Lenzotti over TUWI:

We begonnen onze samenwerking met Tuwi in 1987. Vanaf het begin is onze samenwerking altijd sterk en loyaal geweest. Samen hebben we hele goede periodes doorstaan, maar ook moeilijke. Met hetzelfde doel en dezelfde positieve manier om de markt te verbeteren. We houden altijd rekening met de heer Marco Mans en zijn mening over de verkoopmanagers marktstrategieën en nieuwe producten die op de markt worden gebracht. We kunnen zeggen dat Tuwi een van onze meest loyale en langdurige dealers is. Aan Tuwi en al hun medewerkers een oprechte dank voor hun inzet in ondersteuning van de verkoop van Euromac.

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.