Durma, Bursa - Turkije

Snijmachines (fiberlaser, buislaser, plasma), kantbanken, scharen, platenwalsen, profielwalsen, ponsmachines

Durma is 's werelds grootste fabrikant van metaalbewerkingsmachines. Durma fabriceert metaal-, plaat-, en buisbewerkingsmachines. Opgericht in 1956 en gehuisvest in Bursa (Turkije) met een een zeer modern ingerichte fabrieksruimte van maar liefst 150.000 m² en ongeveer 1500 werknemersDurma maakt gebruik van de meest geavanceerde high-tech bewerkingsmachines. De innovatieve ontwikkelingen van R&D maken Durma tot een topproducent binnen het marktsegment. TUWI vertegenwoordigt Durma sinds 2002.  

Waarom Durma

perfecte match in prijs en kwaliteit. Uitstekende resultaten op een breed scala aan materialen. Efficiënt en uiterst nauwkeurig, geringe investerings- en gebruikskosten, modern vormgegeven en compact ontwerp

 

Durma fabriek in Bursa, Turkije

Durma fabriek in Bursa, Turkije

Durma fabriek, afdeling lasersnijmachines

Durma fabriek, afdeling lasersnijmachines

Huseyin Durmaz - CEO Durma

Huseyin Durmaz - CEO Durma

TUWI fabrieksbezoek aan Durma 2019

TUWI fabrieksbezoek aan Durma 2019

Huseyin Durmaz over TUWI:

We zijn onze samenwerking begonnen in het jaar 2002 en tijdens ons 50-jarig jubileum had Tuwi de titel van de nieuwste Dealer van Durmazlar. Gedurende die tijd hebben we gesproken over mogelijkheden en Tuwi heeft zich gecommitteerd en gezegd: 'Onze omzet is op dit moment misschien niet veel, maar de komende jaren zullen we de beoogde volumes vaststellen en bereiken.We zijn een professioneel team en bedrijf en met uw Europese machines gaan we ervoor zorgen dat dit gewaardeerde merk een belangrijke en doorslaggevende rol in de markt krijgt '

Aangezien Tuwi vanaf het begin van onze samenwerking haar verplichtingen is nagekomen, hebben zowel Durmazlar als de metaalindustrie in Holland geprofiteerd van deze hoogwaardige afspraken. Samen met Tuwi zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. We zien dat onze hoogwaardige Industry 4.0-compatibele technologische machines worden gewaardeerd, zowel binnen de Tuwi-vestiging als bij hun klanten.

Tuwi volgt de technologie op de voet, hun management heeft de klanten en hun behoeften hoog in het vaandel staan, beschikt over een goed uitgerust en deskundig technisch team dat de problemen van de klanten onmiddellijk oplost.

Wij, als Durma, zijn zowel familie met Tuwi als partners. Samen zullen we doorgaan met het behalen van meer succes en het verlenen van effectieve diensten aan de Nederlandse metaalindustrie.

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.