DLL Lease

Binnen vijf minuten een scherpe leaseaanbieding

DLL is een internationale vendor finance organisatie met meer dan 30 miljard euro aan activa. Het bedrijf, opgericht in 1969 en het hoofdkantoor in Eindhoven, biedt op activa gebaseerde financieringsoplossingen in de sectoren agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie, kantoorapparatuur en technologie. DLL werkt in meer dan 30 landen samen met fabrikanten en hun distributiepartners – van erkende distributeurs en zelfstandige dealers tot handelaren – en biedt hun financiële producten en diensten waarmee ze groei kunnen realiseren. Door klantgerichtheid te combineren met uitgebreide kennis van de sector, kan DLL duurzame oplossingen voor de gehele levenscyclus van bedrijfsmiddelen leveren, waaronder commercial finance, retail finance en financiering van gebruikte apparatuur. DLL is een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep.

Om u een uitstekend financieringsvoorstel te kunnen bieden, heeft TUWI een Partnerovereenkomst met DLL (De Lage Landen) gesloten. DLL werkt al jaren samen met TUWI als betrouwbare leverancier van machines met een lange levensduur en een hoge restwaarde, hierdoor is DLL in staat om met hun scherpste rentetarieven te calculeren. Dankzij de verregaande samenwerking tussen TUWI en DLL zijn onze adviseurs getraind om zelf aan uw tafel de flexibele leasemogelijkheden van DLL te berekenen en toe te lichten. Zonder dat TUWI (of DLL) inzage in uw financiën heeft, kunt u direct een scherp huurkoopcontract afsluiten.

TUWI-partner sinds 2018

Michel Derks, Specialist vendor finance 

Interview met Marco Mans: We willen een one-stop shop zijn voor onze klanten, een totaalpakket aanbieden. Want klanten vragen niet meer wat het kost, maar wat het kost per maand.

 

[[lees het interview]]

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.