Costa Levigatrici

Modulair opgebouwde machines voor het ontbramen, het aanbrengen van een radius, het verwijderen van oxide-huid en het polijsten

Costa is een familiebedrijf, gevestigd in Schio, Italië. Het is opgericht rond 1900 en sinds 1989 actief in de metaalindustrie, meer dan 11.000 installaties in het veld.

Flexibele machine configuraties samen te stellen geschikt voor het ontbramen, aanbrengen van een radius, verwijderen van de oxide huid of polijsten van geponsnibbelde, autogeen, plasma of lasergesneden onderdelen. Voorkomt dure nabewerkingen, verlaagt uw productiekosten en verhoogt de kwaliteit van uw product. Alle machines zijn aan de hand van het te bewerken product specifiek uit te voeren voor het enkelzijdig of dubbelzijdig bewerken in één arbeidsdoorgang. Ruime keuze in borstels en slijpbanden, uitgebreide applicatie advisering. Hoge standtijden van borstels en slijpbanden dankzij de uiterst stabiele bouwwijze.

TUWI-partner sinds 2010

Roberto Martini en Kent Klitgaard over TUWI:

We danken TUWI hartelijk voor de uitstekende samenwerking die we hebben. Namens alle medewerkers Costa Levigatrici: het allerbeste voor Tuwi. 

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.