CMA Machines

CNC gestuurde coördinatenboormachines en pneumatische en hydraulische parallel taparmen

Familiebedrijf, in 1951 opgericht in Alzira, Spanje, 36 km ten zuiden van Valencia. In een fabriek van meer dan 3.000 vierkante meter is CMA uitgegroeid tot één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van CNC-boormachines en draadsnijmachines. De machines zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de productiekosten voor onze klanten te verlagen.

Kenmerken CMA machines

Boren-tappen-verzinken-vloeiboren en lichte freesbewerkingen: snel en eenvoudig op exact de juiste positie, inzetbaar voor zowel enkelstuks als kleine en grote series, HSS en moderne hardmetaal boren inzetbaar om sneller te boren, geschikt voor het bewerken van kleine als grote producten

tapmachines: groot werkbereik van 1.800 / 2.200 / 2.400 mm rondom de machine, snel en eenvoudig gereedschap wisselen, gereedschap altijd haaks op het werkstuk, geïntegreerd smeersysteem, snel en eenvoudig positioneren. Kogelgelagerde parallelarm, absoluut spelingsvrij en geen slijtage. Geen tapbreuk dus lagere gereedschapkosten, een enorme kostenbesparing ten opzichte van een bewerkingscentrum, lagere tapkosten per tapgat. Flexibiliteit, korte cyclustijden.

CMA is TUWI-partner sinds 1993.

Fabriek CMA in Alzira Valencia, Spanje

Fabriek CMA in Alzira Valencia, Spanje

Werkplaats CMA boormachines

Werkplaats CMA boormachines

Juan Peris, eigenaar CMA

Juan Peris, eigenaar CMA

Werkplaats CMA paralleltapmachines

Werkplaats CMA paralleltapmachines

Juan Peris over TUWI:

Zeer lange tijd van zakelijk succes, het helpen en laten groeien van klanten en dealers. Het lijkt alsof we onze partnerrelatie pas gisteren zijn begonnen. We wensen u het beste voor de komende jaren en houden contact om tevreden klanten te houden.

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.