Over ons

TUWI is al meer dan 40 jaar een leverancier van metaalbewerkingsmachines. Wij inspireren graag onze klanten door onze vele kennis over metaalbewerking.

Historie

In 1978 zijn wij begonnen als industrieel toeleverancier van metaalbewerkingsmachines. Daarnaast leverden wij af en toe een eenvoudige boor-/zaagmachine. Onze eerste klanten bevonden zich vooral in de regio Achterhoek. Pas na 1984 (de eerste deelname aan de Techni-Show) begon TUWI ook in de rest van Nederland machines te verkopen. Door goede advisering in de aanschaffase te combineren met uitstekende service in de aftersales groeide ons marktaandeel in omzet metaalbewerkingsmachines ieder jaar. Dit maakt dat wij onze eerste fabrikanten die wij in 1984 vertegenwoordigden, nog steeds vol trots vertegenwoordigen.

TUWI van nu

TUWI heeft inmiddels machines geleverd aan 80% van de bedrijven in de Nederlandse metaalindustrie. Dit gaat van een magneetboormachine tot en met het niveau van volautomatische lasersnijmachines in serie geplaatst met automatische be-/ontlading geschikt voor 24/7 productie.

TUWI is een kwalitatief hoogwaardige, flexibele en betrouwbare partner voor zijn klanten. Wij blijven continue streven naar verbetering van onze producten en diensten. Hierbij streven wij ernaar onze processen en organisatie continue aan te blijven passen aan de veranderingen in de markt.

Wij nodigen u van harte uit in onze showrooms!

In onze 1500 m2 showroom in Winterswijk en 500 m2 in Moerdijk hebben wij veel machines tentoongesteld. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om te komen kijken naar de vele mogelijkheden die TUWI biedt. Een bezoek biedt een ruim overzicht van metaalbewerkingsmachines. Een bezoek aan onze showroom betekent veel kennis en inspiratie op doen, waarin wij samen op zoek gaan naar de voor u meest passende oplossing. Maak hier afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor een bezoek aan onze showroom. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om via onze verkopers een bezoek te brengen aan een klant wie met een van onze machines werkt.

[[Maak een afspraak]]

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.