12-03-2020

Uitstel TechniShow door Coronavirus

De komende editie van de TechniShow wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar maart 2022. De beurs stond gepland voor 17 t/m 20 maart 2020.  

De organisatie van de TechniShow geeft in haar officiële statement aan dat na intensief overleg tussen de organiserende partners van de TechniShow, FPT-Vimag en Jaarbeurs besloten is de beurs te verplaatsen. Steeds meer exposanten hadden de organisatie laten weten vanwege het virus niet deel te zullen nemen, waardoor een volwaardige TechniShow niet meer mogelijk zou zijn.  

Natuurlijk is het spijtig dat alle moeite die iedereen al in de voorbereiding heeft gestoken nu helaas voor niets is geweest en ook financieel zijn de nodige kosten al gemaakt. TUWI staat echter volledig achter de beslissing van de TechniShow-organisatie om de beurs te verplaatsen en waardeert dat de organisatie hiermee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt bij het indammen van het coronavirus.  

Indien u al een bezoek aan onze stand had gepland voor een demonstratie van een machine, dan bent u natuurlijk altijd welkom in onze showroom voor een demo. 

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.