02-12-2020

Nieuwe accountmanager snijtechnologie

Even voorstellen 

Mijn naam is Erik Laar, ik ben 59 jaar oud, geboren en getogen Winterswijker. Getrouwd met Rita en vader van dochter Julia en zoon Stijn. In mijn vrije tijd sport ik graag: fietsen, tennissen, fitness en ik ben een fanatiek mountainbiker.  

Wat heb ik hiervoor allemaal gedaan? 

Mijn loopbaan als accountmanager startte lang geleden bij TUWI; gedurende 12,5 jaar leerde ik daar de fijne kneepjes van het vak. Hierna vond ik het tijd om mijn vleugels uit te slaan naar andere werelden en heb ik als laserspecialist gewerkt voor Mazak, BLM/Adige, Nukon, Remmert en Voortman.

Hoe ben ik (weer) bij TUWI gekomen? 

Ter uitbreiding van haar salesteam was TUWI al enige tijd op zoek naar een ervaren verkoper met goede kennis op het gebied van snijtechnologie en automatisering. Omdat mijn ervaring daarop exact aansloot, besloot ik te solliciteren. Ik wil graag mijn opgedane kennis inzetten en overdragen aan een bedrijf in de regio.

Wat ga ik doen bij TUWI? 

Met de kennis die ik in de loop der jaren heb mogen opdoen op het gebied van lasersnijtechnologie en laserautomatisering ga ik bedrijven adviseren in de aanschaf van de juiste methode om hun productie te verbeteren. In overleg met de leverancier zorg ik ervoor dat TUWI’s klanten de beste oplossing voor hun bedrijf krijgen, waar mogelijk zelfs op maat. 

Tot slot

Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop u snel te spreken. 

Nu al contact met mij opnemen? U bereikt mij op 06 - 82 267 742- of via e.laar@tuwi.nl

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.