24-04-2020

Bouw TUWI vestiging Moerdijk volgens planning

Zoals begin februari bekend is geworden, gaat TUWI in mei een tweede vestiging openen in Moerdijk. Het pand wordt intern omgebouwd, zodat kantoorruimte, spreekruimte en een grote showroom van 500 m2 ontstaat waar klanten straks zichzelf kunnen overtuigen van de mogelijkheden van de diverse machines, zoals lasersnijmachines en kantbanken. 

De ombouwwerkzaamheden voorlopen voorspoedig. Zolang er geen verdere beperkingen vanuit de overheid worden opgelegd vanwege het coronavirus, zal onze tweede vestiging in mei haar deuren openen. Het aangekondigde open huis zal waarschijnlijk verzet moeten worden naar een latere datum.

Zodra een bezoek aan onze nieuwe vestiging aan de Plaza 24A in Moerdijk mogelijk is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Een bezoek aan onze showroom in Winterswijk is overigens op dit moment alleen mogelijk na afspraak en tijdens uw bezoek houden wij ons aan de door het RIVM opgedragen regels. Indien gewenst is nu ook een digitaal showroombezoek mogelijk. Onze adviseur is in dat geval bij de machine en via een videogesprek kunt u alles aan de adviseur vragen en wij kunnen u alles via de videoverbinding laten zien.  

Voor een online machinedemonstratie of een fysieke demonstratie in Winterswijk of Moerdijk kunt u contact opnemen met het algemene telefoonnummer 0543 – 549 549.

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.