staalbouwdag2021

Op 4 oktober staan wij op de Staalbouwdag in het AFAS Theater in Leusden.

Over Staalbouwdag 2022

De Staalbouwdag is hét jaarlijkse vakevenement voor iedereen die betrokken is bij het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal. Het is de dag voor kennis en kennissen: bekenden treffen, nieuwe relaties aanknopen én kennisnemen van belangrijke, actuele ontwikkelingen trends in de (staal)bouw. 

Waarom staan wij op de Staalbouwdag?

Veel metaalbedrijven kennen ons als leverancier van machines voor plaatbewerking. Wat te veel bedrijven niet weten is dat wij ook uitstekend vertegenwoordigd zijn in de verspanende machines en voor iedere uitdaging een geschikte oplossing kunnen leveren in de vorm van machines en software. Daarom zijn wij deze editie van de Staalbouwdag 2022 als sponsor met een eigen stand aan de Staalbouwdag verbonden. 

Wij geloven in de Nederlandse Staalbouwsector en vertellen bezoekers graag meer over de oplossingen die wij bieden in samenwerking met onze leveranciers CMA machines uit Spanje en onze nieuwe partner: M&G Steel Machines uit Portugal. Als organisatie hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in verspanende machines. Daarmee hebben we de staalbouwsector in Nederland heel veel te bieden. De Staalbouwdag 2022 is dé plek en tijd voor een goede introductie van ons leveringsprogramma met uitgebreide oplossingen. Met CMA en M&G Steel Machines bieden wij machines van een hoog technisch niveau en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding:

CMA boorcentra

De CMA CNC-boorcentra zijn ontworpen voor het boren, tappen en frezen in plaatstaal, platte staven, profielen en stalen buizen. Alle bewerkingen zijn programmeerbaar met behulp van een pc-controller met CMA-software. Het spindelportaal wordt langs de tafel geleid op lineaire geleidingen, gehard en nauwkeurig gemonteerd in het lichaam van onze CNC-bewerkingsmachines. Het X-asportaal wordt aangedreven door een spiraalvormig tandheugelrondsel en de Z- en Y-assen door een kogelomloopspindel.

Boor-/zaagstraten

De boor-zaagstraten van M&G zijn de perfecte machines voor effectief en betaalbaar bewerken van balken en profielen. Met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit breidt M&G haar marktaandeel in de wereldwijde staalmarkt in hoog tempo uit. 

Ontmoet ons op de Staalbouwdag 2022

Meer weten over de oplossingen van CMA Machines en M&G Steel Machines? Sales Manager Rohalt Kas en Accountmanager Maik Wensink staan de hele dag klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Toegangskaarten zijn tot en met 28 september gratis te bestellen

MW-RK