Op 4 - 6 oktober 2022 staan wij op de Metavak in Gorinchem!

Over Metavak 2022

Op 4, 5 & 6 oktober 2022 vindt in Evenementenhal Gorinchem hét nationale vakevent voor de gehele metaalbewerkende industrie plaats! Dit jaar weer gelijktijdig met Welding Week, voor de laatste technieken en innovaties op het gebied van verbindingstechnieken, als lassen, lijmen en snijden. Gezamenlijk vormen deze events een totaalplatform en de ontmoetingsplaats voor iedere metaalbewerkende professional waar producten, innovaties en kennis samenkomen.

Net als voorgaande jaren zal een goed gevulde beursvloer weer de basis vormen van METAVAK – en dit jaar ook van Welding Week. Metavak is een laagdrempelige beurs waar u onder het genot van de gratis catering makkelijk en snel in contact komt met de juiste connectie en samenwerkingspartners. De beursvloer is onderverdeeld in zes segmenten: verspanen, plaatbewerking, automatisering, verbindingstechniek, oppervlaktebehandeling & reinigingstechniek en 3D printen.

Bekijk hieronder onze stand:

1
2
3

Diverse acties vanaf Metavak 2022

In samenwerking met Durma hebben wij een aantal aantrekkelijke voorraadacties samengesteld voor kantbanken, plaatscharen en fiberlasers. De configuratie van de voorraadmachines is met zorg samengesteld op advies van onze productmanagers en tevreden klanten. Op onze stand tijdens de Metavak zijn zowel een fiberlaser, kantbank als een plaatschaar uit het leveringsprogramma van Durma te bekijken. Lees hieronder meer over de voorraadacties:

Kom langs op onze stand!

Ons team is iedere dag van de Metavak beschikbaar om uw vragen over onze machines en software te beantwoorden, vanuit onze eigen stand van 84 m2. Heeft u een specifieke vraag of wilt u op de Metavak een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan hieronder contact op: