Mchng21_0087

Op 29, 30 en 31 maart zijn wij te vinden op Machineering 2023 in Brussel

Foto: Machineering 2021

Introductie nieuwe CNC taptafel tijdens Machineering

TUWI is dit jaar op 29, 30 en 31 maart aanwezig bij Machineering in Brussel. Vanuit stand 145 zullen wij bezoekers voorzien van informatie en advies. 

Machineering is dé beurs voor de Belgische maakindustrie, bezoekers vinden hier alles over machines en engineering onder één beurskoepel. “Dit decennium staat ook in België het boosten van de productiviteit door duurzame, innovatieve en slimme maaktechnologie helemaal bovenaan de agenda”, aldus Machineering via hun site. Afdelingen moeten intens samenwerken om snel, goedkoop en efficiënt producten te maken, dat gebeurt door middel van de meest innovatieve technologie, materialen, machines en gereedschappen. Ook TUWI merkt dat de markt te maken heeft met uitdagingen. Wij willen samen met onze klanten onderweg naar de toekomst van de metaalindustrie en nemen die pijler mee naar Machineering 2023.

CMA CNC 1

Aanbod op onze beursstand

Op de beurs hebben wij een stand van vijftig vierkante meter. Die ruimte gaan we gebruiken om een van de nieuwste machines die we kunnen leveren te demonstreren aan het publiek. De FTC van CMA is een automatische taptafel dat plaatmateriaal afkomstig uit het lasersnijproces kan boren, tappen en verzinken. Deze innovatieve machine sluit aan op het thema van Machineering, het gaat dit jaar namelijk over slimme, duurzame en innovatieve technologie. Maar we bieden meer:

Alle mogelijkheden binnen ons pakket op een rij:
Daarnaast kunt u terecht voor alle mogelijkheden van CMA boorcentra en tapmachines, M&G boor-zaagstraten, Mitsubishi Electric fiberlasers en de sorteerrobots van Astes4. Graag tot ziens op stand 145!

Waarom staan wij op Machineering?

Dat TUWI aanwezig is op een beurs in Brussel is niet opvallend. Naast dat wij al 80% van de bedrijven in de Nederlandse maakindustrie hebben voorzien van een machine, wordt ons aandeel van machines in België ook steeds groter. TUWI hoopt in België nieuwe klanten te leren kennen en te overtuigen van het grote aanbod machines en de veelzijdige oplossingen die wij kunnen bieden. 

TUWI is een kwalitatief hoogwaardige, flexibele en betrouwbare partner voor onze klanten. Focus ligt op continu blijven streven naar verbetering van producten en diensten. Wij verbeteren onze organisatie en processen doorlopend om zo tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten in de mooie, dynamische markt waarin wij actief zijn. Dit willen wij graag laten zien tijdens Machineering 2023 in Brussel.

De beurs vindt plaats van 29 tot en met 31 maart in Brussels expo. Vanuit TUWI zullen accountmanagers iedere dag aanwezig zijn om bezoekers te voorzien van demonstraties, uitleg en antwoorden op vragen. Geen mogelijkheid om langs te komen? Naast de fysieke beurs wordt er een digitaal luik toegevoegd waar bezoekers en exposanten gericht naar oplossingen kunnen zoeken en nieuwe connecties kunnen maken.