Op 25 - 28 oktober zijn wij te vinden op de EuroBLECH 2022 in Hannover!

Over EuroBLECH

EuroBLECH is specifiek gericht op de plaatbewerkingsindustrie, met een wereldwijd publiek van bezoekers. In de huidige, snel veranderende markt is EuroBLECH hét platform voor fabrikanten en leveranciers uit de plaatwerkindustrie om nieuwe innovaties te tonen aan bezoekers. Op EuroBLECH kunt u als bezoeker terecht voor productoplossingen, kennis en het leggen en onderhouden van zakelijke contacten. 

Innovaties voor slim plaatwerk

In het huidige digitale tijdperk heeft de plaatbewerkingsindustrie een leidende rol verworven. Sleutelthema's als automatisering, efficiëncy, duurzame productie en inzet van personeel komen volop aan bod. Bovendien zijn dit belangrijke drijfveren voor nieuwe oplossingen. Zowel op gebied van machines als software en de organisatie.

Ons team op EuroBLECH 2022

Ons team is iedere dag van de EuroBLECH beschikbaar om uw vragen over onze machines en software te beantwoorden. Niet vanuit een eigen stand, maar vanuit de stands van maar liefst 10 verschillende TUWI partners, verspreid over de verschillende hallen. Heeft u een specifieke vraag of wilt u op de EuroBLECH een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan hieronder contact op:

Aanwezige partners op EuroBLECH 2022

Wat kunt u verwachten?

Hieronder een overzicht van de stands van onze leveranciers:

Durmazlar

Op een stand van 19m x 42m toont Durmazlar deze editie van de EuroBLECH de indrukwekkende ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt. Een volledige geautomatiseerde productlijn, bestaande uit een voorraadsysteem, sorteerunit, pons-lasercombinatie en een buigcentrum laat zien waartoe Durma vandaag de dag in staat is. Daarnaast toont Durma een HD-TC buislaser en tot slot twee kantbanken van het type AD-ES en AD-Servo met een Cobot en Robot.

Durmazlar is te vinden in hal 11, stand G48

Mitsubishi Electric + Astes4

Mitsubishi Electric en Astes4 tonen tijdens de EuroBLECH op een stand van 14 x 29 meter de ML3015GX-F fiberlaser met ASTES4MAS (SkyWay + SortPro).

We weten dat bij lasersnijden het productiesnelheid en vermogen belangrijk is, afhankelijk van de productiebehoefte van de klant. Maar vaak veroorzaken snelle lasermachines een bottleneck, omdat operators de onderdelen handmatig moeten sorteren. En daardoor kunnen deze processen het enorme volume aan onderdelen niet aan. Mitsubishi Electric en Astes4 tonen op de EuroBLECH de oplossing door middel van een Mitsubishi fiberlaser in combinatie met een Astes4 sorteersysteem.

Meer weten? kom langs in hal 11, stand G25

Schröder

Hoogtepunten van de stand van Schröder tijdens deze editie van de EuroBLECH zijn onder meer  het volautomatisch buigen door de gereedschapswisselaar op het EVO Center en de presentatie van de PowerBend Multi. Daarnaast zal de populaire PowerBend Professional te zien zijn in een volledig herontworpen versie met de optie van een roterende klembalk. Het EVO Center is ontwikkeld voor industriële serieproductie met de hoogste herhaalbaarheid en biedt verregaande automatiseringsmogelijkheden. Schröder richt zich tijdens de EuroBLECH op de flexibiliteit van de machine om ook efficiënt enkelstuks en kleine series produceren. 

Meer weten over deze innovaties? Kom langs in hal 11, stand A48.

CMA 

Onze Spaanse fabrikant van boorcentra en tapmachines is dit jaar vertegenwoordigd op de EuroBLECH met een stand van 70 m2. Op deze stand wordt naast diverse tapmachines ook het veel verkochte CMA 3RD boorcentrum getoond. Deze machine is uniek in de markt en biedt mogelijkheden tot boren, tappen, frezen en heel veel meer.  

Bekijk deze machines in hal 12, stand B02!

Thoman Biegemaschinen

Thoman is een Duitse machinebouwer van hoogwaardige profielwalsen en doornbuigmachines. Op een 4 bij 9 meter stand toont Thoman dit jaar een RB3 CNC-S profielwals en een FK50-3A-CNC doornbuigmachine. 

De RB3 CNC-S profielwals hebben wij in Nederland onder andere geleverd bij Ketelaars Staaldesign, waar Accountmanager Eddie van der Gaag en Peter Ketelaars in deze video vertellen over de voordelen van deze machine.

Wil je de RB3 CNC-S live bekijken? Kom langs in hal 11 op stand G136 bij Thoman Biegemachinen!

GEKA GROUP

GEKA Group is onze Spaanse leverancier van pons-knipmachines en plasmasnijmachines. Tijdens de EuroBLECH toont GEKA Group op een 18 x 10 meter stand diverse CNC bewerkingslijnen voor boren, tappen, frezen, ponsen, markeren, uithoeken en meer. 

Uit het leveringsprogramma van TUWI toont GEKA bovendien de Bendicrop 85 met PLC en PUMA 210 2HI pons(knip)machines. De laatste is een speciale machine voor het ponsen van balken voor de zonne-energie markt. 

Meer weten? Kom langs in hal 12, stand F54 bij GEKA Group.

Costa Levigatrici S.p.A.

Het Italiaanse Costa produceert al generaties lang modulair opgebouwde machines voor het ontbramen, het aanbrengen van een radius, het verwijderen van oxide-huid en het polijsten. Deze editie van EuroBLECH hebben ze een 8 x 15 meter stand met maar liefst 5 verschillende machines: Een WD CCR 600, MD4 CVC 1150, MB6 CVV-CVV 1350, MD5 DTRV 1350 en een MD6 CBC 1350. Een ontbraammachine van Costa biedt heel veel mogelijkheden en bespaart tijd en geld. 

Benieuwd naar de onderscheidende onbraammachines van Costa? Kom langs in hal 11, stand D25.

Rolleri

Rolleri is onze vaste partner voor standaard en op maat gemaakte kantgereedschappen. Inmiddels heeft Rolleri haar leveringsprogramma uitgebreid met tal van aanvullende oplossingen. Tijdens EuroBLECH 2022 tonen ze naast de bekende kantgereedschappen de tool gereedschapsslijper 'Up-grind', de lamellenreiniger 'C-up', ponsgereedschappen, laser consumables en twee cobotic lascellen. Dit alles op een ruim opgezette stand van 10 x 12 meter.

Meer weten over de mogelijkheden van Rolleri? Kom langs in hal 11, stand G15.

Salvagnini

Innovatie, competentie, service. Drie woorden die Salvagnini beschrijven op het gebied van flexibele automatisering en industriële machines voor het verwerken van plaatwerk. Ook deze editie van EuroBLECH pakt Salvagnini uit met 3 stands, waarvan één van maar liefst 1152 m2 groot. 

Op de stand vind u de bekende FMS lijn met een S1 combi laser, MD plaatmagazijn, P4 panelbender, B3 kantbank, L5 fiberlaser, P2 standalone panelbender en een P-robot panelbender met robot. Wereldwijd staat Salvagnini niet voor niets bekend om haar state-of-the-art oplossingen voor plaatwerk. 

Wilt u dit zelf ervaren? Kom langs op stand D94 in hal 11!