dnmd

Van 19 tot en met 21 april staan 
wij op De Nederlandse Metaal Dagen 
in ‘s-Hertogenbosch. 

TUWI met volledig automatische robotcel naar De Nederlandse Metaal Dagen

TUWI is op 19, 20 en 21 april te vinden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens De Nederlandse Metaal Dagen (DNMD) staat het bedrijf in hal 7 om bezoekers te informeren, enthousiasmeren en adviseren rondom het thema Smart Manufacturing. Adviseurs van TUWI zijn iedere dag van de beurs aanwezig om vragen te beantwoorden en de innovatieve robotcel van Euromac te demonstreren. 

Hét snelst groeiende evenement binnen de maakindustrie. Dit jaar zal de derde editie van De Nederlandse Metaal Dagen plaatsvinden in de nieuwe hal 7 en hal 4 van de Brabanthallen. Het overkoepelende thema is Smart Manufacturing. Naast inspirerende bedrijven met slimme oplossingen en innovatie op het gebied van digitalisering, robotica, procesoptimalisatie en productieverbeteringen zullen er ook interessante sprekers in de theaters staan die vertellen over relevante onderwerpen binnen de metaalindustrie.

Waar bij andere evenementen vaak de machines en producten centraal staan, is dat bij De Nederlandse Metaal Dagen anders. Hier kunnen professionals uit de metaalindustrie kennismaken met oplossingen om slimmer te produceren.

TUWI op De Nederlandse Metaal Dagen

“Wij zullen u de volledig automatische Euromac FX Bend Cell laten zien”, vertelt Menne Engelfriet, accountmanager bij TUWI. “Deze buigcel is een complete oplossing om de kwaliteit en productietijden te optimaliseren. Dankzij deze innovatieve ontwikkeling die naadloos aansluit op de marktontwikkelingen kan nauwkeurig, snel en zonder veel personeel worden geproduceerd en dat tegen een lage kostprijs.” De buigcel van Euromac kan 24/7 onbemand snijden. 

Het thema van De Nederlandse Metaal Dagen 2023 is ‘smart manufacturing’, daar speelt TUWI op in door de Euromac FX Bend Cell te demonstreren. Deze volledig automatische robotcel staat garant voor procesoptimalisatie en productieverbetering. Met de robotcel blijft geen buigprobleem onopgelost. Een goede aanvulling dus tijdens de beurs over Smart Manufacturing. De Euromac FX Bend Cell is een volledige oplossing om het kantproces te automatiseren en te optimaliseren. TUWI laat graag zien hoe dat werkt en beantwoord vragen over onder meer deze machine tijdens De Nederlandse Metaal Dagen in Brabant.

Wat kunt u verwachten?

Onze missie is ‘het versterken van de positie van de Nederlandse maakindustrie in de wereld, dat willen wij bereiken door het toepassen van moderne productietechnieken. In die missie speelt Smart Manufacturing een grote en belangrijke rol. “Voor ons is Smart Manufacturing het continu zoeken naar mogelijkheden om (productie)processen bij onze klanten te verbeteren”, vertelt Engelfriet. “Dat doen we door vernieuwende technieken te implementeren.” TUWI werkt samen met een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers, waardoor zij bijna altijd een oplossing kunnen leveren. 

Samen met de klanten zijn wij op zoek naar de toekomst van de Nederlandse maakindustrie. Dat willen we tijdens De Nederlandse Metaal Dagen graag laten zien. Zoek TUWI daarom op 19, 20 en 21 april op in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Zij zijn te vinden in hal 7 stand 145.