TUWI NEXT

'Samen onderweg naar de toekomst van de metaalindustrie'

De afgelopen maanden hebben wij veel tijd gespendeerd aan een groot klantonderzoek (onder 1000+ respondenten) om te weten wat er speelt bij bedrijven. Welke uitdagingen verwachten metaalbedrijven in de toekomst en hoe kun je daar op voorbereiden? Daar bleek veel behoefte aan.

Daarom hebben wij als TUWI besloten om een terugkerend evenement te organiseren waarin onze klanten onder de noemer 'samen onderweg naar de toekomst van de metaalindustrie' een inkijkje krijgen in het metaalbedrijf van de toekomst. Aan de hand het thema voor deze eerste editie: ‘Mens en machine’ geven we antwoord op de vraag: 'hoe kunnen nieuwe digitale technieken het werk van mensen in de fabriek ondersteunen en makkelijker maken?' 

Het evenement gaat plaatsvinden op 22 juni 2022 van 18:00 tot 21:00 uur en is onderdeel van ons Open Huis (op 22 juni en 23 juni van 09:00 uur tot 18:00 uur). Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. We hebben zorgvuldig een programma samengesteld dat aansluit op het thema.

Programma

Hieronder het voorlopige programma. Hou deze pagina in de gaten voor meer nieuws over het sprekersaanbod:

Reserveer uw plaatsen

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Aanmelden is gratis en kan zolang er plek is via onderstaand formulier. Graat tot ziens in Winterswijk!