TUWI - het verschil
het verschil.

Nieuw: revolutie in plaatwalsen:

MG nieuwe serie K-line, de revolutie in plaatwalsen!

Gebaseerd op onderzoek en ervaring ontwikkelde MG een NIEUW concept in de wereld van het plaatwalsen.

De serie K wordt gebruikt als een normale 4-rollen of 3-rollen platenwals, met als voordeel een extreem gereduceerd aanbuigdeel vergeleken met traditionele buigmachines. Het al minimale rechte stuk op de MG machines (1,8x de dikte van de plaat) wordt nog verder verminderd. Dit levert niet alleen een praktisch maar ook een esthetisch voordeel op voor het eindproduct. Daarnaast is de machine voorzien van de technologie van het MG model de PH. De bovenrol kan ook als een pers gebruikt worden en de onderste centrale rol kan naar links en rechts verplaatst worden. Dit unieke principe van de machine heeft grote voordelen bij het walsen van conussen, vooral bij excentrische conussen. Het positioneren van bovenste en onderste rollen geeft extra voordelen om deze conussen te walsen.
Deze technologie werd niet eerder aan de markt getoond. De machine is uitgerust met de door MG eigen ontwikkelde CNC-besturing de Touch Command EVO, die het buigproces tot in de perfectie uitvoert en bewaakt. Met de eenvoudige touchscreen besturing worden de parameters ingevoerd en genereert de besturing automatisch het programma. Het systeem bewaakt de co├Ârdinaten die met de grootste nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Bij producten met verschillende radiussen worden de snelheden van de ge├»nterpoleerde bewegingen volledig automatisch geselecteerd en in realtime bestuurd.
Met de veelzijdige Touch Command EVO-besturing is draadloze communicatie, interconnectie, gegevensverzameling en gegevensanalyse mogelijk, evenals de visualisatie van de gewenste vorm in 3D-afbeeldingen.
De K-serie is een nieuw en uniek model, gebouwd volgens de vertrouwde MG-filosofie.

 

mg_k_serie
Meer informatie?