Kantbanken en plaatscharen voorraadactie

Om oplopende levertijden van nieuwe machines op te vangen voor onze klanten hebben wij begin 2022 een deal gesloten met Durma. Iedere maand krijgen wij meerdere kantbanken en plaatscharen geleverd en direct voor klanten beschikbaar. De machines zijn standaard zeer rijk uitgerust. Bij ons dus geen half jaar tot een jaar levertijd op een nieuwe machine, maar direct in productie! Zo helpen wij onze klanten sneller en meer produceren. Bekijk hieronder de actuele voorraad machines:

Actuele voorraad kantbanken

Actuele voorraad plaatscharen

Vraag stellen of een machine reserveren?

Bel of mail ons met uw vraag of maak direct een afspraak. We komen graag naar u toe, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom.

Over deze actie

Een tekort aan goed personeel. Stijgende grondstofprijzen. Te weinig capaciteit. Al onze klanten lopen anno 2022 tegen dezelfde problemen aan. Werk is er genoeg, maar problemen in de supply chain brengen metaalbedrijven in een lastig parket en maken op tijd leveren een uitdaging. Ook voor ons. Als TUWI hebben wij daarom nu een deal gesloten met Durma, onze belangrijkste leverancier van kantbanken en scharen. Iedere maand (!) vanaf april 2022 krijgen wij een aantal eenvoudig te bedienen kantbanken en scharen geleverd met een standaard zeer rijk uitgeruste configuratie.

Keuze uit 4+3 modellen

Je hebt de keuze uit 4 onderstaande modellen kantbanken. Dit zijn machines uit de AD-Servo, AD-S en de AD-R serie van Durma. Bekijk deze blog ‘Vergelijking van alle Durma kantbank series‘ voor meer informatie over de verschillen tussen de diverse series. Daarnaast kun je kiezen uit 3 modellen plaatscharen uit de ES en de populaire SBT serie. De ES is een hydraulische guillotine schaar. De SBT serie zijn hydraulische oscillerende plaatscharen.