Durma Plaatscharen voorraadactie 2022

Om oplopende levertijden van nieuwe machines op te vangen voor onze klanten hebben wij begin 2022 een deal gesloten met Durma. Iedere maand krijgen wij meerdere plaatscharen geleverd en direct voor klanten beschikbaar. De machines zijn standaard zeer rijk uitgerust. Bij ons dus geen half jaar tot een jaar levertijd op een nieuwe machine, maar direct in productie! Zo helpen wij onze klanten sneller en meer produceren. Bekijk hieronder de actuele voorraad machines:

Over deze actie

Een tekort aan goed personeel. Stijgende grondstofprijzen. Te weinig capaciteit. Al onze klanten lopen anno 2022 tegen dezelfde problemen aan. Werk is er genoeg, maar problemen in de supply chain brengen metaalbedrijven in een lastig parket en maken op tijd leveren een uitdaging. Ook voor ons. Als TUWI hebben wij daarom nu een deal gesloten met Durma, onze belangrijkste leverancier van plaatscharen. Iedere maand (!) vanaf april 2022 krijgen wij een aantal eenvoudig te bedienen scharen geleverd met een standaard zeer rijk uitgeruste configuratie.

Keuze uit 3 modellen

U kunt kiezen uit 3 modellen plaatscharen uit de ES en de populaire SBT serie. De ES is een hydraulische guillotine schaar. De SBT serie zijn hydraulische oscillerende plaatscharen.