Durma Kantbanken inruilactie

In samenwerking met onze partner Durma hebben wij recent een inruilactie voor oude kantbanken gelanceerd. In deze blog leggen we je uit waarom:

Waarom nu?

De uitdagingen van deze tijd zijn bekend. De kostprijs staat onder druk door uitdagingen in de keten en uw productieproces. Er is een enorm tekort aan technisch geschoold personeel en de prijzen voor energie en materiaal zijn sterk toegenomen. Hoe de economie zich de komende jaren gaat ontwikkelen weten we niet. Wat we wel weten is dat de geschiedenis ons geleerd heeft dat nu hét moment is om u voor te bereiden op de toekomst. Als bedrijf moet u een heldere toekomststrategie hebben, waarbij automatisering en een modern machinepark niet mogen ontbreken. Dit zorgt voor een efficiënt, veilig en energiezuinig productieproces waarmee u in de toekomst ook concurrerend blijft. Met de kantbanken van Durma bent u klaar op de toekomst. 

De voordelen van een nieuwe kantbank

Het investeren in een nieuwe Durma kantbank levert direct een aantal voordelen op: u kunt sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger produceren. Bovendien is uw productieproces energiezuiniger en heeft u met de nieuwste machines de mogelijkheid om via step-files offline te programmeren. Dit levert veel voordelen voor u op:

  1. Verlaging van de kostprijs
  2. Minder afhankelijk van personeel
  3. Minder afkeur
  4. First time right
  5. Besparing van tijd door offline programmeren
  6. Groener produceren / verduurzamen

De kantbank van de toekomst door Durma

Samen met Durma hebben wij een aantal standaard kantbanken samengesteld die voldoen aan alle wensen en behoeften die moderne metaalbedrijven stellen aan een nieuwe kantbank. Enkele van de belangrijkste unieke voordelen van deze machines zijn:

  • Gebruiksvriendelijke en eenvoudig te leren Delem besturing
  • Nieuwste stand techniek met effectieve en efficiëntere aansturing
  • Uniek snelwisselsysteem voor gereedschappen

Met een Durma kantbank koopt u een A-merk kwaliteit voor een gunstige prijs. U kunt bovendien rekenen op de kennis en ervaring van onze ervaren adviseurs en monteurs zodat u direct uit voorraad uw productiecapaciteit kunt vergroten en uw omzet en winst kunt vergroten. Oude kantbank? Die ruilen wij voor u in. Bekijk hieronder de kantbanken:

Meer informatie?

Interesse in één van deze kantbanken? Onze verkoopadviseur in uw regio vertelt u graag meer over de mogelijkheden, levertijd en inruilprijzen. 

Verkoop-buitendienst-2022_ccexpress