Durma Fiberlaser voorraadactie 2022

Om oplopende levertijden van nieuwe machines op te vangen voor onze klanten hebben wij begin 2022 een deal gesloten met Durma om naast de kantbanken inruilactie en voorraadactie voor plaatscharen nu ook een aantal fiberlasers op voorraad te nemen!

Dat heeft als voordeel voor onze klanten dat levertijd van de nieuwe machine geen maanden in beslag neemt, maar snel weer in productie kunnen. Als bedrijf moet u een heldere toekomststrategie hebben, waarbij automatisering en een modern machinepark niet mogen ontbreken. Dit zorgt voor een efficiënt, veilig en energiezuinig productieproces waarmee u in de toekomst ook concurrerend blijft. Bekijk hieronder het actuele aanbod fiberlasers:

De voordelen van fiberlaser

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om te investeren in fiberlaser technologie. De techniek wordt voor steeds meer kleine en middelgrote metaalbedrijven in Nederland betaalbaar en haalbaar. De voordelen van fiberlaser zijn:

  1. Meer flexibiliteit
  2. Kortere doorlooptijden
  3. Beter just-in-time kunnen leveren
  4. Minder afhankelijk van derden
  5. Meer omzet uit eigen werk
  6. Groei van het bedrijf

Onze fiberlasers

Of u nu al meerdere fiberlasers in uw productieomgeving heeft staan of uw eerste stappen aan het zetten bent met deze techniek. Binnen ons leveringsprogramma bieden wij fiberlasers aan voor iedere uitdaging. Van de fiberlasers van Durmazlar hebben wij inmiddels 100+ machines in Nederland geplaatst. Sinds 2022 zijn daar de machines van Mitsubishi Electric bijgekomen. 

Durma fiberlaser

De verkoop en installatie van de eerste Durma fiberlaser is jaren geleden. In de afgelopen jaren hebben zowel wij als Durma grote sprongen gemaakt op het gebied van fiberlaser techniek. De machines zijn betrouwbaar, veelzijdig en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit. Het leveringsprogramma van Durma fiberlasers gaat van de betaalbare HD-FO en nieuwe HD-FF tot de HD-F, HD-FL en HD-FS voor bedrijven die meer mogelijkheden en/of specifieke wensen hebben. 

Mitsubishi Electric

In 2022 hebben wij ons leveringprogramma uitgebreid met de high-end fiberlasers van Mitsubishi Electric. Naast een zeer degelijk gebouwde machine bent u ook verzekerd van de laatste technieken, continue ontwikkeling en vergaande mogelijkheden voor automatisering. Machines van Mitsubishi worden geregeld verkocht in combinatie met de sorteerrobots van ASTES4. Deze combinatie is ook mogelijk met een Durma fiberlaser.