aesc

Devy van Dinteren naar TUWI Next 2023

'Automatisering van de software is essentieel voor fabrieksautomatisering'

TUWI Next 2023 is hét evenement over automatisering voor MKB metaalbedrijven. 

Binnen 3 uur ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering bij metaalbedrijven. De tweede editie van het kennisevenement vindt plaats op 14 juni 2023. Wij richten ons met behulp van drie sprekers specifiek op het onderwerp automatisering. Een van die sprekers is Devy van Dinteren. Commercieel directeur bij AESC Software. Hij laat bezoekers het automatiseren van software zien. 

Klik hier voor het programma en alle sprekers

Devy van Dinteren

Devy is commercieel directeur van AESC Software. Het bedrijf is de specialist in software voor de maakindustrie. AESC is in 2007 opgericht vanuit de overtuiging dat veel software-oplossingen binnen de maakindustrie te duur, ingewikkeld en moeilijk zijn voor de beoogde doelen. Devy heeft 13 jaar gewerkt bij het bedrijf en heeft sinds begin dit jaar de titel 'mede-eigenaar'. Hij weet alles over het automatiseren van productieprocessen middels automatisering. 

Wat kunnen bezoekers van jou verwachten tijdens TUWI Next?

"Tijdens TUWI Next ga ik bezoekers laten zien hoe de automatisering van software processen werkt. Ik hoop tijdens die dag duidelijk te maken dat software een cruciaal thema is in de automatisering van de metaalindustrie. Mijn verhaal sluit naadloos aan op het thema van automatisering voor MKB-metaalbedrijven, aangezien het zich volledig richt op het automatiseren en aansturen van machines. Het doel is om manuele handelingen zoveel mogelijk te beperken en zoveel mogelijk processen te automatiseren en te koppelen. 

Het automatiseren van software is essentieel voor fabrieksautomatisering en het automatiseren van plaatwerk is vaak minder complex dan men denkt. In slechts enkele dagen kunnen wij al een besparing van 40% realiseren. Ik zal tijdens TUWI Next laten zien hoe eenvoudig het automatiseringsproces eigenlijk is, of beter gezegd: hoe eenvoudig wij dit hebben gemaakt." 

Waar heb je je kennis en ervaring over software automatisering opgedaan?

"Ik heb van jongs af aan al een sterke affiniteit met techniek en computers. Mijn kennis komt voornamelijk van de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan bij AESC, waar ik direct na het afronden van mijn mbo opleiding Ondernemer Groothandel begon. Vervolgens ben ik na een halfjaar deeltijd hbo Commerciële Economie gaan studeren. 

Inmiddels ben ik al 13 jaar werkzaam bij AESC, waar ik ben begonnen als Sales Consultant. Sinds januari 2023 ben ik mede-eigenaar en commercieel directeur. Ik geloof dat mijn ervaring voortkomt uit mijn openheid en mijn nieuwsgierigheid, ik wil alles weten over business, klanten, leveranciers en klanten." 

Waar ligt jouw expertise?

"Mijn expertise en passie liggen in het voortdurend zoeken naar mogelijkheden voor verbetering, automatisering en innovatie. Ik denk altijd na over hoe dingen sneller of beter kunnen. Ik heb een sterke afkeer van dubbele gegevensinvoer, omdat dit foutgevoelig en tijdverspillend is." 

Kom ook langs

14 juni is het zo ver, dan zal Devy van Dinteren bezoekers laten zien hoe essentieel het automatiseren van software is, en u kunt erbij zijn. Toegang tot TUWI Next is gratis, aanmelden is verplicht en kan via de knop hieronder. Let op: er zijn slechts 250 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wij hopen u te verwelkomen op Technopark 2 in Winterswijk. Tot dan!