TUWI - het verschil
het verschil.

TCI Cutting lasersnijmachines:

Perfectie, betrouwbaarheid en efficiënte oplossingen zijn de kernwaarden van de TCI lasersnijmachines, een vooraanstaande Spaanse fabrikant. Een ervaren partner, met moderne productiefaciliteiten gesitueerd nabij Valencia, in de ontwikkeling en productie van laser en watersnijmachines. De ervaringen opgedaan binnen het eigen snijbedrijf worden teruggekoppeld naar de R&D afdeling, het resultaat hiervan vindt u terug in de snijmachines.


Een goede snijmachine functioneert echter niet zonder goede software, een combinatie van de Smarttouch 6.0 HMI, TCI Expert Cut 2.0 en de Promanager 4.0 het eigen ERP systeem van TCI, maakt Industrie 4.0 realiteit: minimale kosten, maximale productiviteit!

TCI lasersnijmachines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, zowel in fiber (IPG en Rofin) als CO² (Fanuc). De vermogens in zowel fiber als CO² zijn leverbaar t/m 6 kW, afhankelijk van het gekozen model.Ook is er voor de meeste modellen een ruime keus in be-ontlaadsystemen geheel aangepast aan uw specifieke wensen.

 

Machines:

Meer informatie?