Ontbraammachines

Het Italiaanse Costa produceert al generaties lang modulair opgebouwde machines voor het ontbramen, het aanbrengen van een radius, het verwijderen van oxide-huid en het polijsten. Een robuust frame, gecombineerd met geavanceerde mechanismen en digitale technieken maken de machines veelzijdig inzetbaar.

Over Costa

Costa Levigatrici Spa, werd in 1982 geregistreerd in Schio (VI), met als doel de productie en verkoop van Breedband schuurmachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in de technologieën van het kalibreren en/of schuren met schuurbanden, waarbij ook schaafkoppen worden gebruikt voor het kalibreren en ook voor borstelbewerkingen met gebruikmaking van een aantal verschillende horizontale en verticale borstelmedia. Al meer dan 50 jaar biedt Costa schuurmachines van hoge kwaliteit met een ongeëvenaard betrouwbaarheidsniveau, een toewijding die wordt voortgezet door investeringen in innovatie, productie en aftersalesservice.

Investeren in een Costa ontbraammachine voorkomt dure nabewerkingen, verlaagt de productiekosten en verhoogt de kwaliteit van het product. Alle machines zijn aan de hand van het te bewerken product specifiek uit te voeren voor het enkelzijdig of dubbelzijdig bewerken in één arbeidsdoorgang. Ruime keuze in borstels en slijpbanden, uitgebreide applicatie advisering. Hoge standtijden van borstels en slijpbanden dankzij de uiterst stabiele bouwwijze. De borstelunits zijn standaard voorzien van een quicklock systeem waardoor omsteltijden tot een minimum worden beperkt.