Serie Durma HD-FO

Fiberlasersnijden nu voor iedereen bereikbaar

Voor veel metaalbewerkingsbedrijven in het MKB is een moderne fiberlasersnijmachine een wens die hoog op de verlanglijst staat. Tot nu toe is het hoge investeringsbedrag voor veel ondernemingen echter een te grote drempel om te kunnen profiteren van de onmiskenbare voordelen van deze technologie, zoals de grote flexibiliteit en de hoge afwerkingsgraad.

Als grootste fabrikant van lasersnijmachines heeft Durma de sterk groeiende vraag naar een instapmodel fiberlaser opgepakt en haar R&D afdeling de opdracht gegeven een betrouwbare en goed betaalbare fiberlasermachine voor het MKB te ontwikkelen. Durma presenteerde in 2015 haar eerste fiberlasermachine, wat in vijf jaar is uitgegroeid naar een hele serie aan fiberlasermachines voor diverse toepassingen. Met trots heeft Durma nu aan haar assortiment de HD-FO fiberlasermachine toegevoegd. Dit instapmodel, verkrijgbaar met een vermogen van één, twee of drie kilowatt, is specifiek ontwikkeld om de overstap van andere snijmethodes naar fiberlasersnijden mogelijk te maken.

Naast de aantrekkelijke prijsstelling, bevat de machine betrouwbare componenten van Europese fabrikanten en een IPG-laserbron, waarmee de machinekwaliteit voldoet aan de Europese standaard en de constante snijkwaliteit gewaarborgd wordt. Het is Durma ook gelukt om de afmeting van de machine heel compact te houden, zodat deze in elke werkplaats te plaatsen is. De maximale te bewerken plaatafmeting van 3.000 bij 1.500 mm is voor veel metaalbewerkingsbedrijven in dit segment ruim voldoende voor de meest gangbare opdrachten.

Productoverzicht

Machine Merk Type Max. plaatlengte (mm) Max. plaatbreedte (mm)
HD-FO 3015 Durma fiberlasersnijmachine 3000 1500

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.