Schröder ASK 3 1500 x 1.5

 • 1550

 • 1550

Meer informatieDownload documentatie

Specificaties

MerkSchröder
Werkbreedte (mm)1550
Capaciteit (400 N/mm²) (mm)1.5
Slag bovenbalk (mm)110
Buigbalk verstelling (mm)15
Machine breedte (mm)2113
Machine breedte (mm) diepte (mm)885
Omschrijving"Handbediende zwenkbuigmachine - type: ASK 3 1500 x 1,5"

Standaard uitvoering

 • Combi buiglijst H=120 mm 12/15 mm gedeeld incl. hoekstukken
 • Hogedruklijst H=130 mm gedeeld 30° incl. hoekstukken 700 N/mm²
 • Buighoek aanduiding
 • Tafellijst H= 55 mm gedeeld incl. hoekstukken
 • Voethefinrichting voor het openen en klemmen van de bovenbalk
 • Snelklemming bovenbalk
 • Kleur RAL 7035 lichtgrijs en RAL 5003 saphirblauw
 • CE
 • Buighoek aanslag
 • Gepatenteerd exentrische snelspansysteem
 • Machine op 4 wielen met rem, 2 zwenkwielen

Opties

 • Meerpijs hogedruklijst H=170 mm i.p.v. 130 mm, S=1,25 mm, 700 N/mm²
 • Complete hogedruklijst H=170 mm gedeeld 30° incl. hoekstukken, S=1,25 mm, 1100 N/mm²

Schröder
Opgericht in 1949, een kwaliteits- en klantgericht familiebedrijf, zowel traditioneel als modern in de machinebouw-industrie. De focus van Schröder ligt op de ontwikkeling van moderne machine concepten voor het buigen en knippen van plaatmateriaal met een focus op het aanbieden van de beste technologische, economische en ergonomische oplossingen voor de klant. Met 2 productie faciliteiten in Duitsland van meer dan 20.000 m² productie-oppervlak biedt Schröder een compleet aanbod van handmatig bediende machines tot volautomatische buigcentra.

TUWI vertegenwoordigt Schröder sinds 1998
TUWI, opgericht in 1978, is er trots op sinds 1998 de exclusieve partner van Schröder te zijn voor Nederland. Verdeeld over de verschillende productlijnen van Schröder heeft TUWI inmiddels ruim 200 tevreden gebruikers. De technische dienst van TUWI, met gecertificeerde monteurs, verzorgt het installatietraject van A tot Z. TUWI biedt u hierin de onderscheidende factor.

Schröder handbediende zwenkbuigers:
Bouwt sinds 1949 met succes hoogwaardige zwenkbuigmachines, van eenvoudige handbediende modellen t/m compleet cnc geautomatiseerde modellen. Voor alle machines geldt dat deze geheel naar de wensen van de klant kunnen worden geconfigureerd. Deze universele handbediende zwenkbuigmachines wordt ingezet voor scholen, smederijen, dakdek- en plaatbewerkingsbedrijven. De technisch uitgekiende constructie van de machine zorgt voor een flexibele en rendabele investering voor de uitbreiding van de plaatbewerking binnen het bedrijf.

Handbediende zwenkbuigmachine model ASK III
De universele segment zwenkbuigmachine ASK III is een compromisloze zwenkbuigmachine om te voldoen aan de wens om complexe producten te kunnen zetten. De machine bezit een stijf en torsievrij frame dat ervoor zorgt dat bij gebruik van een hoge druklijst geen onnauwkeurigheden ontstaan. Standaard is de machine uitgevoerd met een gepatenteerd excentrisch snelspansysteem en voorzien van volledig deelbare gereedschappen van tafel-, buig- en druklijst allemaal ook voorzien van hoekstukken zodat bijv. doos- en Z-vormige producten probleemloos vervaardigd kunnen worden. Gasdrukveren zorgen voor dynamische bediening van het hele bereik van de buig- en bovenbalk waardoor continu met de minste krachtinspanning de machine bediend kan worden. De bovenbalk wordt d.m.v. een voetpedaal bediend zodat de plaat optimaal gepositioneerd kan worden. Om maatvast te kunnen produceren is een achteraanslag van 750 mm bij deze machine te verkrijgen, inclusief een plaatoplegtafel. De machine is voorzien van wielen om overal gemakkelijk inzetbaar te zijn. Er zijn 2 soorten hoogte aan gereedschappen en kan de bovenbalkpositie ingesteld worden zodat bij hoge en lage gereedschappen dezelfde opening ingesteld kan worden.