TUWI - het verschil
het verschil.

Geka ponsmachines:

Geka produceert sinds 1919 pons-/knip en uitkapmachines. Samen met de automatische productielijnen zijn deze te vinden in de staal, constructie en metaalverwerkende bedrijven. Ieder nieuw machineproject wordt bestudeerd door een professioneel team van experts in overeenstemming met de strenge kwaliteitsnormen. Geka heeft een groot scala aan accessoires en optionele gereedschappen, hierdoor worden kleine, middelgrote en grote bedrijven optimale en universele oplossingen geboden.

Kenmerken: Marktleider op het gebied van pons- en ponsknipmachines, meer dan 80.000 machines wereldwijd in de markt en meer dan 90 jaar ervaring. Van eenvoudige enkelwerkende ponsmachines tot compleet CNC gestuurde productielijnen voor het automatisch bewerken van uw materiaal.

Productvoordelen: Geka machines kenmerken zich door een solide en stabiele bouwwijze, resulterend in een lange standtijd van de gereedschappen en korte in- en omsteltijden. Bewezen kwaliteit, ontwerp, vakmanschap, ISO 9001 gecertificeerd. Enkelwerkende en dubbelwerkende machines optioneel uit te voeren met slimme automatiseringsoplossingen.

Machines:

Meer informatie?