MPB

De MultiPowerBend (MPB) is het "werkpaard" in de sector van dun plaatwerk en de ideale instapmachine. Samen met het aanbod van verschillende besturingen perfect bij alle soorten producten inzetbaar. De Multi Power Bend is een servo aangedreven zwenkbuigmachine met een optioneel een draaibare bovenbalk, te gebruiken als automatische gereedschapwisselaar. 

Beschikbare software

Vraag stellen of snel een offerte?

Wil je meer weten over deze machines of binnen enkele minuten een offerte ontvangen? Neem contact op met onze adviseurs voor een advies op maat.

Schröder MPB

De machine is opgebouwd uit zware torsievrije componenten die d.m.v. kogellagers en speciaal-geleidingen wrijvingsloos door servomotoren en kogelomloopspindels gepositioneerd worden. Om een zeer hoge snelheid van de bovenbalkverplaatsing (plaatklemming) te realiseren is een excenter toegepast. Buiten de enorme buigsnelheid van 90° per seconde heeft het gebruik van servomotoren nog een enorm voordeel: ongeacht de geprogrammeerde buigsnelheid behoudt de machine in het volledige werkbereik dezelfde capaciteit. 

Achteraanslag

De achteraanslag wordt aangedreven door kogelomloop-spindels met servomotoren om een snelle en nauwkeurige positionering te waarborgen. De achteraanslag is standaard voorzien van afdekplaten en deels met uitneembare afdekplaten zodat een grote uitlading beschikbaar is. De oplegtafel kan als optie voorzien worden van kogelpotten of borstels. Om ook grote producten te kunnen bewerken kan gekozen worden uit een breed scala aan achteraanslagvormen zodat geen buigprobleem onopgelost hoeft te blijven. 

Eenvoudig gereedschap wisselen

De draaibare bovenbalk is standaard voorzien van het snelspansysteem waarmee eenvoudig en snel met een enkelvoudige handeling het gereedschap gewisseld kan worden. 

Gebruiksvriendelijke besturing

De revolutionaire grafische POS 2000 Professional besturing met touch-screen is speciaal door SCHRÖDER ontwikkeld voor een optimaal bedieningsgemak zodat werkelijk iedereen deze machine bedienen kan.