Durma AD-S 40320

Informatie downloaden

Omschrijving

Durma
Durma fabriceert sinds 1956 in het Turkse Bursa metaal-, plaat-, en buisbewerkingsmachines. In zeer modern ingerichte fabrieksruimtes produceren 1.500 medewerkers op maar liefst 150.000 m2 met de meest geavanceerde techniek metaalbewerkingsmachines die over de hele wereld gevraagd zijn. De innovatieve R&D-afdeling maakt Durma tot een topproducent binnen het marktsegment.

TUWI vertegenwoordigt Durma sinds 2005.
TUWI, opgericht in 1978, is er trots op sinds 2005 de exclusieve partner van Durma te zijn voor Nederland. Verdeeld over de verschillende productlijnen van Durma heeft TUWI inmiddels ruim 600 tevreden gebruikers. De technische dienst van TUWI, met Delem gecertificeerde monteurs, verzorgt het installatietraject van A tot Z. Installatie, scholing (software, onderhoud, applicatie) en aftersales zijn bijzonder belangrijk om een kantbank in uw productieproces te implementeren. TUWI biedt u hierin de onderscheidende factor.

Durma kantbanken
Durma is 's-werelds grootste fabrikant van kantbanken. Jaarlijks verlaten meer dan 2.500 kantbanken de fabriek. Durma gebruikt uitsluitend topcomponenten, veelal uit Europa en ook specifiek uit Nederland vanwege de kwaliteitseisen die Durma stelt aan haar machines, wat resulteert in minimaal onderhoud.

Precisie en veiligheid
Een Durma kantbank beschikt over een uit één deel spanningsvrij ontlaten stabiel machineframe. Alle kantbanken zijn standaard uitgevoerd met laserbeveiliging bij de gereedschappen en lichtscherm aan de achterzijde van de machines. Lange en uiterst vlakke geleidingen van de bovenbalk maken de machine 100% spelingsvrij. In combinatie met de standaard elektronische gelijkloopregeling, C-frame compensatie en bombering bent u verzekerd van een uiterst nauwkeurige machine.

Gebruiksvriendelijke besturing
Buigen met een Durma kantbank wordt steeds eenvoudiger dankzij de touchscreen besturingen, voorzien van grafische visualisatie, simulatie, buigvolgorde en plaatuitslagberekening. De besturingen zijn standaard voorzien van een 2D-weergave en zijn tevens leverbaar met een 3D-weergave, waarmee - in combinatie met een extern softwarepakket - programma's probleemloos worden geïmporteerd.

Achteraanslag
Een belangrijk onderdeel voor een perfecte buiging is het ontwerp van de achteraanslag. De machine heeft een stabiele onderhoudsvrije aluminium heavy duty achteraanslag met hoge en nauwkeurige verplaatsing snelheid dankzij het gebruik van kogelomloopspindels en dubbele lineaire geleidingen.

Serie AD-S
De kantbank AD-S is standaard 4 assig gestuurd en is ontworpen om flexibel, snel en met constant hoge nauwkeurigheden te produceren. AD-S machines onderscheiden zich door een robuuste en uiterst stabiele frame constructie met een grote daglichtopening, slag en een breed scala aan opties. Dankzij de grote verscheidenheid aan opties bent u verzekerd van een 100% klant specifieke machine voorzien van de allernieuwste buigtechnologie.

De door Tuwi aanbevolen uiterst gebruiksvriendelijke Delem DA 66 Touch Screen besturing en de standaard 4 assig gestuurde achteraanslag maken deze machine tot een topproduct. Optioneel kan deze worden voorzien van de DA 69T 3D Touch Screen besturing waarmee producten 3D kunnen worden weergeven en CAD/CAM programma’s vanuit het netwerk kunnen worden geïmporteerd.

Specificaties

Merk

Durma

Standaard uitvoering

  • 4 assig CNC gestuurd

  • Y1 + Y2: verplaatsing van de ram, incl.hydraulische parallelliteit

  • X: achteraanslag

  • R: verticale verplaatsing achteraanslag

  • CNC gestuurde bombering

Opties

  • CE, (F.AKAS II M -FMSC-B-C)

  • DELEM DA-69T 3D Touchscreen besturing, (meerprijs t.o.v. DA-66T)

  • Achteraanslag X=650mm, R, Z1, Z2 assen CNC gestuurd incl. Delta -X (rechts) +/- 125 mm (staal)

  • Heavy-Duty in hoogte verstelbare oplegarmen (2 stuks)

  • AP3-AP4 buighulp, lineair geleiding, motorische hoogte instelling, max.250 kg p/st.

Documentatie

Brochure serie

Downloaden

Brochure

Downloaden