AMOB MAH 80-3 CNC

 • 88.9x3.6

 • 65

Meer informatieDownload documentatie

Specificaties

Motorvermogen (kW)5.5
Afmeting LxBxH (mm)1520x1080x1650
Capaciteit rond St.37 (mm)88.9x3.6
Capaciteit vierkant St.37 (mm)80x80x4
Capaciteit vierkant St.37 (mm)100x40x6
As diameter (mm)65
Weerstandsmoment (cm³)25
Verstelling bovenrolHydraulisch
Verstelling onderrollenMechanische
Aantal aangedreven assen (stuks)3
Rotatie snelheid (m/min)10
DraairichtingLinks / Rechts
Diameter walsrollen (mm)187 / 118
Afstand onderrollen (traploos) (mm)305/385/465/545
Werkhoogte horizontale positie (mm)5.5
MerkAMOB
OmschrijvingProfielbuigmachine - type: MAH 80-3 CNC
Gewicht (kg)770

Standaard uitvoering

 • Console met drukknoppen, noodstop en enkel voetpedaal
 • CNC-C besturing, opslag van profielen en programma's
 • Mechanisch verstelbare geleiderollen
 • Kantelbare onderkast voor horizontaal walsen
 • Set geharde universele walsrollen

Opties

 • Mechanische hoeklijngelijkrichters voor rechter- en linkerzijde

  AMOB, opgericht in 1960, toonaangevend fabrikant van profielbuigmachines, doornbuigmachines en pijpeindbewerkingsmachines. Het programma varieert van eenvoudige handbediende machines tot complexe volledig CNC gestuurde servo aangedreven buigmachines voor buis en buisprofielen.

  AMOB S.A. is gevestigd nabij Porto (Portugal) en beschikt over een modern geoutilleerde productiefaciliteit van maar liefst 18.000 m² voorzien van een hightech machinepark. Het familiebedrijf telt zo’n 140 medewerkers.

  De machines worden geheel in eigen huis ontwikkeld door een team van hoogopgeleide engineers. Hierdoor is AMOB in staat is om concurrerende, kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden, ook wanneer het gaat om klantspecifieke oplossingen. AMOB is niet alleen gepassioneerd wanneer het gaat over het ontwikkelen van producten, maar zeker ook wanneer het gaat om klanttevredenheid. Deze filosofie sluit naadloos aan op de de werkwijze die TUWI reeds 40 jaar hanteert.

  MAH-CNC modellen
  De MAH-CNC-gestuurde profielwalsen zijn uitermate geschikt voor het seriematig produceren van o.a. rozenbogen, elliptische vormen en producten met meerdere radii één profiel. De gebruiksvriendelijke 2D CNC-besturing maakt deze serie populair bij aluminium raam- en deurproducenten en kassenbouwers. De MAH-CNC profielwalsen is een machine met 3 aangedreven assen met lineaire hydraulische verstelling van de toprol en tevens voorzien van mechanisch horizontaal verstelbare onderrollen. Met de MAH-RIA kunt u zowel producten walsen in een kleine radius met lage weerstand van het profiel als een grote radius met hoge weerstand van het profiel.
  Door het vergroten van de positie van de onderrollen wordt vervorming van het profiel voorkomen. Door het verkleinen van de positie van de onderrollen wordt het rechte stuk verkleind, wat resulteert in minder afval.
  De machine kan zowel verticaal als horizontaal worden opgesteld.