3x0 openingsaanbieding

In samenwerking met onze partner DLL lease hebben wij voor de opening van onze nieuwe vestiging in Moerdijk een unieke aanbieding samengesteld: u kunt 3 maanden een nieuwe machine leasen voor 0 euro.

'Is dit wel het juiste moment om te investeren?'

Wij horen de laatste maanden de twijfel bij veel ondernemers; is dit wel het juiste moment om te investeren in een nieuwe machine of kan ik beter nog een paar maanden wachten?

Om u te helpen bij uw keus hebben wij met DLL deze openingsaanbieding uitgewerkt, waarbij u tijdens de opstartperiode geen kosten hebt. Hierdoor is uw nieuwe machine vanaf dag 1 winstgevend en kunt u doorgroeien met uw bedrijf.  

Voordelen van de 3X0 lease aanbieding: 

  • Kosteloos opstarten
  • Rendement zonder te investeren
  • Directe uitbreiding van productiecapaciteit
  • Vernieuwen van machinepark
  • Nieuwste CNC technologie 

Binnen 5 minuten een voorstel op maat 

Net zo belangrijk als de uitgebreide advisering over verschillende productiemachines is een goed advies over de financiering van uw aankoop. Onze verkoopadviseurs zijn bekend met de flexibele leasemogelijkheden van DLL en stellen binnen 5 minuten bij u aan tafel een offerte op maat samen. Let op: de actie loopt tot 1 november 2020. Informeer dus snel bij de Tuwi verkoopadviseur in uw regio.

Vind uw verkoopadviseur

Samenwerking met DLL
Om u een uitstekend financieringsvoorstel te kunnen bieden, heeft TUWI een Partnerovereenkomst met DLL (De Lage Landen) gesloten. DLL werkt al jaren samen met TUWI als betrouwbare leverancier van machines met een lange levensduur en een hoge restwaarde, hierdoor is DLL in staat om met hun scherpste rentetarieven te calculeren. Zonder dat TUWI (of DLL) inzage in uw financiën heeft, ontvangt u direct een scherp huurkoopcontract. 

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.