Veelgestelde vragen

Wij zijn geopend op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten deze tijden onze showroom te bezoeken, u bereikt ons voor een afspraak op 0543-549 549 of maak een afspraak.

Ja dat kan. In overleg kunt u bij ons een afspraak maken voor een demonstratie buiten onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact met ons op.

Nee, Tuwi heeft machines geplaatst over heel Nederland, België en Duitsland. Bijna altijd kunt u een machine bij een referent bij u in de buurt bekijken. Neem hiervoor contact met ons op.

Ja, dat kan. Bekijk onze pagina over financieringsmogelijkheden of maak een afspraak met onze adviseur.

Neem hiervoor contact op met onze afdeling administratie of stuur een email naar invoice@tuwi.nl. We komen zo spoedig mogelijk op uw vraag terug. 

 

Ja, dat kan. Stuur je mail naar invoice@tuwi.nl. We komen zo spoedig mogelijk op uw vraag terug. 

Uiteraard komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk advies. De adviseur voor uw rayon vindt u hier. Natuurlijk kunt u ons ook een bericht sturen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor een afspraak.

Heeft u een storing aan de machine? Vul hier het formulier in. Uw storing wordt binnen 30 minuten in behandeling genomen. (formulier: https://www.tuwi.nl/service/storing-melden) 

De eerste stap die u kunt ondernemen is de machine opnieuw opstarten. Vaak is hiermee het probleem verholpen. Werkt dit niet? Neem dan contact op met onze helpdesk via onderstaand formulier. Uw verzoek wordt binnen 30 minuten in behandeling genomen. (formulier: https://www.tuwi.nl/service/storing-melden) 

Slijtdelen bestellen doet u snel en eenvoudig via de webshop www.machine-tooling.comOnline bestellen betekent een goede prijs en snelle levering van uw producten.

Het afstemmen van de leverdatum van uw machine wordt in overleg met G. Derksen uitgevoerd. Stuur een mail naar g.derksen@tuwi.nl of neem contact op via 0543-549 555.

Ja. Bij aflevering van de machine ontvangt u (indien noodzakelijk) naast instructie ook een bedieningstraining bij de aflevering van de machine. Afhankelijk van het type machine varieert deze training van een paar uur tot meerdere dagen. In overleg wordt bepaald waar de training plaatsvindt, dit kan bij u ter plekke zijn of in onze speciale trainingsruimte in Winterswijk of Moerdijk. Neem contact op met service@tuwi.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag dan aan ons! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stel uw vraag

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.