04-03-2021

Nieuwe Accountmanager in Noord-Nederland

Met ingang van 1 maart 2021 is Tim Smit ons komen versterken in de functie van accountmanager. Hij zal in eerste instantie vooral actief zijn in de regio Noord-Nederland. Hieronder stelt Tim zich voor: 

Tim Smit

Mijn naam is Tim Smit, 27 jaar en een geboren en getogen “Grunniger”. Opgegroeid in Noordoost Groningen en inmiddels alweer 8 jaar woonachtig in de stad Groningen. Ik ben een fanatiek sporter en groot muziekliefhebber. 

Na mijn studie Marketing en Communicatie ben ik aan de slag gegaan bij Toolmax.nl in Groningen op de afdeling Marketing. Vanuit daar in contact gekomen met mijn vorige werkgever, TTI - Milwaukee Powertools. Hier heb ik 3 jaar als productspecialist in de buitendienst gewerkt met een rayon van 8 provincies. 

Ik heb hier mijn passie voor techniek gevonden, en de drang gekregen om mij op commercieel vlak verder te willen ontwikkelen.

Accountmanager Noord-Nederland bij TUWI

Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging om mij verder te ontwikkelen en heb dit gevonden als accountmanager bij TUWI. Naar aanleiding van de verdieping in TUWI als bedrijf, haar producten en de goede gespreken met Rohalt Kas en Marco Mans was ik erg enthousiast. De kennis, werkwijze, het service niveau en het assortiment dat TUWI haar klanten kan bieden sprak mij erg aan. 

De komende tijd zal ik alle producten en processen leren kennen en waar mogelijk zoveel mogelijk relaties bezoeken samen met mijn collega’s uit de buitendienst, om hier alle ins en outs te leren en het mij eigen te maken. Ik hoop ondanks de huidige situatie alle collega's en relaties snel te kunnen spreken, en kijk erg uit naar mijn komende tijd bij dit mooie bedrijf.

Namens alle collega's van TUWI wensen we Tim veel plezier en succes!

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.