TUWI - het verschil
het verschil.

Historie:

tuwihistorie
In 1978 begonnen als industrieel toeleverancier, die daarnaast af en toe een eenvoudige boor/zaagmachine verkocht. Onze eerste klanten vonden wij vooral in de regio Achterhoek, pas na 1984 (de eerste deelname aan de Techni-Show) begon Tuwi ook in de rest van Nederland machines te verkopen. Door goede advisering in de aanschaffase te combineren met uitstekende aftersales service groeide ons marktaandeel in omzet metaalbewerkingsmachines ieder jaar. Onze eerste fabrikanten die wij in 1984 exclusief vertegenwoordigden, vertegenwoordigen wij nog steeds met veel succes. Voorbeeld hiervan is Euromac met het programma universele horizontale buigmachines, uithoekscharen en ponsnibbelmachines. 

Tuwi heeft inmiddels machines geleverd aan 80% van de bedrijven in de Nederlandse metaalindustrie. Van een magneetboormachine tot en met het niveau van volautomatische lasersnijmachines in serie geplaatst met automatische be-/ontlading voor 24/7 productie. 

Toekomst:
Voor de toekomst willen wij onze kwaliteit van machines, levering, installatie en aftersales service naar de klant maximaliseren. Wij gaan vol vertrouwen op weg naar de 50 jaar, met uw hulp gaat dat lukken.

Meer informatie?