Durma HD-TC 60170 (showroom model)

De Durma profiellasersnijmachine HD-TC 60170 is speciaal ontwikkeld voor het snel en effectief verwerken van ronde buis, vierkante en rechthoekige kokerprofielen en diverse andere profielen.

€ 552.670 informeer naar de speciale demo kortingsprijs!

Over HD-TC
 

De Durma HD-TC buislasersnijmachine is speciaal ontworpen voor bedrijven die buizen (max. diameter 170 mm) en profielen (max. vierkant 120 mm en rechthoek 100 x 150 mm) willen snijden. Met behulp van een lasersnijvermogen tot 3 kW kunnen buizen en profiel met een dikte van 0,8 mm tot 8 mm worden gesneden.

Volautomatisch laden en lossen kost minder moeite en bespaart tijd voor de bediener. De bewegende assen werken via onderhoudsvrije, dynamische en krachtige AC-servomotoren. Het filtersysteem dient om het tijdens het snijden stof naar het stofopvangfilter te zuigen. Het automatisch laadsysteem is speciaal ontworpen om voorbereidingstijd van laden en lossen te verkorten.

Dankzij de compacte lay-out van de machine kunnen alle pijp- en profiel laden / snijden / lossen acties worden uitgevoerd met minder ruimte en minder verwerking. HD-TC buislasersnijmachines maken het verschil met snelheid, hoogwaardige componenten, efficiëntie en industrieel ontwerp.

Uitvoering

  • Capaciteit Ø170, koker 120×120 mm
  • Automatisch ontlaadsysteem 4.000 mm
  • 2 kW IPG laserbron, inclusief koeler
  • Bundel laadsysteem 6 meter
  • Lasnaaddetectie